Nooit meer je glas kwijt met "wijnglasringen"  

Ben je op elk feest altijd je glas kwijt, die tijd is voorbij. De "oplossing" wijnglasringen, wineglasscharms, wijnglashanger, wine charms, wijnglas decoratie, wijnglas versiering en vele andere benamingen. Altijd een herkenbaar glas. In allerlei soorten en maten, van thema's, mannen, wijnen, dieren, gekleurde, harten, parels, swarovski style etc.

Heb je zelf een idee deel dat met ons, misschien kunnen we een mooie set maken. Mail: info@wijnglasringen.nl 

Heb je het de volgende dag al nodig, mail of bel even, misschien kan het meteen verstuurd worden! 

Bij besteding van €35,- geen verzendkosten

Ben je op een feest altijd je glas kwijt?

Zoek je een leuk origineel presentje omdat je op visite gaat en niet alleen met een fles wijn wilt aankomen?

Dan is dit de oplossing voor je! "de wijnglasring"

De vele benamingen voor dit produkt word hieronder weergegeven.

"Wijnaccessoires''

Een zakje of doosje wijnglas ringen (wine glass charms), cocktailglas ringen, wijnglas sieraad, wijnglas versiering, wijnglas decoratie, wijnglasaccessoire, wijnglas marker, wijnglas labels ook wel wijnglas hangers genoemd, doet het ook goed bij een verjaardag, huwelijk, geboorte, vrijgezellen feest, seizoen feest of een andere gelegenheid!

Je kan het ook zien als een wijnglas sieraad versiering, in diverse kleuren en maten. Leuk voor je feest met vrolijke glazen en een marker. De wijnglas versiering is ook leuk met de namen erop. De foto's geven een goed beeld van de namen, doet het heel goed bij een tafel indeling bij een huwelijks diner.

De wijnglasringen zijn te verkrijgen in diverse verschillende oplages. Een normaal setje wijnglashangers bestaat uit 6 stuks. We hebben ook verpakkingen voor 1 of 2 ringen, kijk bij de foto's.

Er zijn 3 verschillende sluitende ringen. Een ring met sluiting, dat zijn 2 open haakjes, dicht haakje is een dicht rondje met een haakje en een ronde ring die overlapt. Zie foto's. Uit ervaring leert, dat voor mensen met reuma in de handen de ringen met haakje het makkelijkst om het glas te doen zijn. De meningen over welke het makkelijkst eromheen gaan liggen uit een.

Mocht je wijnglasringen willen hebben voor iemand met een speciale hobby, sport, lievelings dier of kleur, we kunnen een set ringen maken naar wens. Kijk voor ideeen bij de suggesties.

We hebben ook wijnglasringen speciaal voor een geboorte, leuk kraamcadeau voor de papa. Voor een huwelijk kan je ook een logo of de initialen van het bruidspaar bestellen, ook leuk als bedankje.

Voor een vrijgezellen feest word er vaak specifieke bedels besteld, zodat de toekomstige bruid of bruidegom kan raden van wie dat glas is. Erg leuk als extra spel op zo'n dag en een leuk aandenken na de bruiloft!

Wordt je bijvoorbeeld 18, 21, 24, 25, 30, 35, 38, 40, 50 of 57 en je wilt de wijnglazen decoreren kan je dat doen om er allemaal leeftijds bedels aan te hangen, wil je dat je glas ook nog herkenbaar is hangen we er ook nog een kleurtje bij.

Voor een verjaardag met veel gasten kunnen we ook een set maken van over de honderd verschillende wijnglasringen. Kan iedereen zijn eigen glas houden de hele avond!

De wijnglasringen blijven niet mooi als je ze in de vaatwasser doet, dan gaan ze na een tijd roesten.

Iedereen geeft er een andere naam aan zoals: wijnglasmarker, wijnglasringen, wijnglashanger, wijnglasbedel, wijnglassierraad, wijnsierraden, wijnglasdecoratie, wineglasscharm, wineglasscharms, winecharm, wijnglasversiering, wijnglasring, wijnglas label heb je nog een andere benaming mail me dan!